avatar
Mükerrem Kaya Prof. Dr. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Erzurum
Publication 7 Review 7 CrossRef Cited 3
7 Publication
7 Review
3 CrossRef Cited

Research Fields

Meat Technology

Institution

Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Erzurum

Popular Publications

0

1

408

Publications

0

495

0

619

0

2029

0

2061

Vakum Uygulanarak Ambalajlanmış Sosislerin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özellikleri
Authors: Güzin Apaydın, Ziya Gökalp Ceylan, Mustafa Atasever, Mükerrem Kaya
DOI: -
FAVORITE 0 TOTAL DOWNLOAD COUNT 1035

0

1035

Publications

1

0

1794

EFFECTS OF BLACK PEPPER AND SODIUM ASCORBATE ON VOLATILE COMPOUNDS OF SUCUK
Published: 2021 , The Journal of Food
DOI: 10.15237/gida.GD21107
CITED 1 FAVORITE 0 TOTAL DOWNLOAD COUNT 495

1

0

495

1

0

2061

Interactive Guide Tool
If you want to see the panel introduction, you can click Start Tour.