BibTex RIS Cite

EMEĞİNİZİN KARŞILIĞI: SİZLERLE BERABER ÜÇÜNCÜ SAYI

Year 2009, Volume: 31 Issue: 3, 191 - , 18.09.2009

Abstract

Değerli meslektaşlarım

Emeğinizin karşılığı: Sizlerle beraber üçüncü sayı

 

Cumhuriyet Tıp Dergisi, 2009 yılı içinde başlamış olduğu yeni çalışmaların sonucu olarak üçüncü sayısına ulaşmış bulunuyor. Dergimize yalnızca kendi akademisyenlerimizin değil, diğer üniversite ve eğitim kurumlarından akademisyenlerin de ilgisinin artması, izlediğimiz yolun doğruluğunu ve bu yolda sizlerin katkısının ne derece önemli olduğunu bir kere daha ortaya koymaktadır. Dergimizin bu sayısında da emeği olan herkesin bu mutluluğu paylaştığını biliyoruz.

Sizlerle beraber, editöryal ekip olarak dergimizi daha iyi bir konuma getirme yolunda atacağımız adımlardan birini daha sizlerle paylaşmak istedik. Dergimizin kurumsal bir yapıya kavuşması için gerekli adımlardan biri de bir dergi ofisinin oluşturulmasıdır. Bu konuda çalışmalarımız devam etmektedir. Böyle bir ofiste, dergimizin "online" sistemini işletebilecek düzeyde teknolojik donanımın yanı sıra, bu konuda ve dergiye gönderilen çalışmalarla ilgili yazışma ve dizgi gibi konularda aktif olarak çalışabilecek elamanlara da gereksinim olduğu açıktır. Bugüne kadar çıkarmış olduğumuz üç sayıda, bizler, derginin akademik işlerinin yanı sıra, yazı düzeltme, dizgi gibi aşamalarında da, editöryal ekip olarak gayret gösterdik. Bununla birlikte, bir derginin akademik idaresiyle, matbaacılık işlerinin ayrılması ve profesyonelce yapılması derginin kurumsal yapısını daha da kuvvetlendirecektir. İşte bu nedenle ciddi bir dergi ofisinin oluşturulması bir zorunluluktur.

Dergimizin, şu an bulunduğu aşamada, içine girmiş olduğu kısır döngüden çıkmaya çok yaklaştığını da ifade etmek isteriz. Dergimize sunacağınız, bilimsel düzeyi yüksek çalışmalarınızla bunu çok daha kolayca başarabileceğiz. Bizler, akıl ve bilimi esas almak zorundayız. Özgürlük yolunun akıl ve bilimle aydınlanacağını unutmamalıyız. Dergimiz de buna katkıda bulunacak düzeyde olmalıdır.

İlk gün taşıdığımız heyecanla görevimizi yerine getirmeye çalışıyoruz. Bugüne kadar, yaptıkları araştırmaları bizlerle paylaşan, danışmanlık görevlerini büyük bir sorumluluk içinde yerine getiren tüm akademisyenlerimize ve derginin çıkarılması aşamasında emeği olan herkese teşekkürü borç kabul ediyoruz.

Saygılarımızla

 

 Prof. Dr. Mübeccel Arslan

Cumhuriyet Tıp Dergisi Editörü

No abstract

Değerli meslektaşlarım

Year 2009, Volume: 31 Issue: 3, 191 - , 18.09.2009

Abstract

İlk gün taşıdığımız heyecanla görevimizi yerine getirmeye çalışıyoruz. Bugüne kadar, yaptıkları araştırmaları bizlerle paylaşan, danışmanlık görevlerini büyük bir sorumluluk içinde yerine getiren tüm akademisyenlerimize ve derginin çıkarılması aşamasında emeği olan herkese teşekkürü borç kabul ediyoruz

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language English
Journal Section Editorial
Authors

Mubeccel Arslan

Publication Date September 18, 2009
Published in Issue Year 2009Volume: 31 Issue: 3

Cite

AMA Arslan M. EMEĞİNİZİN KARŞILIĞI: SİZLERLE BERABER ÜÇÜNCÜ SAYI. CMJ. September 2009;31(3):191.