Ahmet Ferit Atasoy profil resmi
Ahmet Ferit Atasoy Prof. Dr. Harran Üniversitesi
Yayın 13 Hakemlik 9 CrossRef Atıf 28
13 Yayın
9 Hakemlik
28 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi Süt Teknolojisi

Kurum

Harran Üniversitesi

Yayınlar

0

2750

0

1012

0

910

0

1003

0

1054

0

1571

Change in Weight and Dimensions of Cowpea (Vigna unguiculata L. walp.) during Soaking
DOI: 10.29050/harranziraat.330112
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1021

0

1021

Geleneksel Ev İsot Baharatının Aflatoksin İçeriğinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar: A. Ferit Atasoy , İbrahim Hayoğlu, Aziz Korkmaz, Esra Kara, Ali Yıldırım
DOI: 10.29050/harranziraat.303132
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2500

0

2500

Demlenmiş Çayların Florür Miktarlarının ve Günlük Florür Alımının Belirlenmesi
Yazarlar: Ayse Atasoy, M. Yesılnacar, Ahmet Atasoy
DOI: 10.29050/harranziraat.194280
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1427

0

1427

Yayınlar

1

0

2750

2

0

910

6

0

1054

2

0

884

4

0

1571

Change in Weight and Dimensions of Cowpea (Vigna unguiculata L. walp.) during Soaking
DOI: 10.29050/harranziraat.330112
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1021

3

0

1021

Geleneksel Ev İsot Baharatının Aflatoksin İçeriğinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar: A. Ferit Atasoy , İbrahim Hayoğlu, Aziz Korkmaz, Esra Kara, Ali Yıldırım
DOI: 10.29050/harranziraat.303132
ATIF 8 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2500

8

0

2500

Demlenmiş Çayların Florür Miktarlarının ve Günlük Florür Alımının Belirlenmesi
Yazarlar: Ayse Atasoy, M. Yesılnacar, Ahmet Atasoy
DOI: 10.29050/harranziraat.194280
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1427

2

0

1427

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.