Ayşe Gürsoy profil resmi
Ayşe Gürsoy Prof. Dr. ANKARA ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ SÜT TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
Yayın 7 Hakemlik 6 CrossRef Atıf 10
7 Yayın
6 Hakemlik
10 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Süt Teknolojisi

Kurum

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ SÜT TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ

Popüler Yayınları

Fonksiyonel Bir Süt Ürünü: Dondurma
Yayın Bilgisi: 2022 , Akademik Et ve Süt Kurumu Dergisi
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 8 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 896

0

8

896

Yayınlar

Kefir ile zenginleştirilmiş fonksiyonel dondurmanın fiziksel özellikleri ve bakteri içerikleri
Yazarlar: Nazlı Türkmen, Bülent Baş , Rabia Albayrak Delialioğlu, Ayşe Gürsoy
DOI: 10.33988/auvfd.1008552
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1411

0

1411

0

1413

FARKLI ORANLARDA YAYIKALTI TOZU KULLANILARAK ÜRETİLEN DONDURMALARIN BAZI ÖZELLİKLERİ
Yazarlar: Esin Doğan Özsungur, Nazlı Kanca , Ayşe Gürsoy
Yayın Bilgisi: 2022 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22037
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 626

0

626

Fonksiyonel Bir Süt Ürünü: Dondurma
Yayın Bilgisi: 2022 , Akademik Et ve Süt Kurumu Dergisi
DOI: -
FAVORİ 8 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 896

8

896

0

956

0

1676

Fonksiyonel Dondurma
Yazarlar: Nazlı Türkmen, Ayşe Gürsoy
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.370110
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3976

0

3976

Yayınlar

1

0

956

1

0

1676

Fonksiyonel Dondurma
Yazarlar: Nazlı Türkmen, Ayşe Gürsoy
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.370110
ATIF 8 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3976

8

0

3976

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.