Kevser Kahraman profil resmi
Kevser Kahraman ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ
Yayın 2 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 1 TR Dizin Atıf 4
2 Yayın
3 Hakemlik
1 CrossRef Atıf
4 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Nanoteknoloji Nanomalzemeler Gıda Bilimleri Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi Gıda Teknolojileri Hububat Teknolojisi

Kurum

ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

Nişasta Nanokristali Üretimi ve Karakterizasyonu
Yazarlar: Ayse Korkut, Kevser Kahraman
Yayın Bilgisi: 2019 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.626229
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1852

0

1852

PSF/SiO2 NANOKOMPOZİT MEMBRAN ÜRETİMİ VE ELMA SUYU BERRAKLAŞTIRMA PROSESİNDE KULLANIMI
Yazarlar: Solmaz Şebnem Severcan, Niğmet Uzal , Kevser Kahraman
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19083
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1505

0

1505

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Yayınlar

PSF/SiO2 NANOKOMPOZİT MEMBRAN ÜRETİMİ VE ELMA SUYU BERRAKLAŞTIRMA PROSESİNDE KULLANIMI
Yazarlar: Solmaz Şebnem Severcan, Niğmet Uzal , Kevser Kahraman
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19083
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1505

1

0

1505

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.