avatar
Mükerrem Kaya Prof. Dr. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Erzurum
Yayın 7 Hakemlik 7 CrossRef Atıf 3
7 Yayın
7 Hakemlik
3 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Et Teknolojisi

Kurum

Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Erzurum

Popüler Yayınları

0

1

408

Yayınlar

1

408

0

1791

KARABİBER VE SODYUM ASKORBATIN SUCUĞUN UÇUCU BİLEŞİKLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21107
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 495

0

495

0

619

0

2029

0

2061

Vakum Uygulanarak Ambalajlanmış Sosislerin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özellikleri
Yazarlar: Güzin Apaydın, Ziya Gökalp Ceylan, Mustafa Atasever, Mükerrem Kaya
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1035

0

1035

Yayınlar

1

0

1791

KARABİBER VE SODYUM ASKORBATIN SUCUĞUN UÇUCU BİLEŞİKLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21107
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 495

1

0

495

1

0

2061

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.