Zekai Tarakçı profil resmi
Zekai Tarakçı Prof. Dr. ORDU ÜNİVERSİTESİ
Yayın 4 Hakemlik 4
4 Yayın
4 Hakemlik

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Süt Teknolojisi

Kurum

ORDU ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

0

573

0

174

Effects of different types of herbs on colour and texture properties of Kashar cheese
Yazarlar: Engin Aydın, Zekai Tarakçı
Yayın Bilgisi: 2021 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH21013
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1296

0

1296

0

2606

Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.