BibTex RIS Cite

Değerli akademisyenler

Year 2010, Volume: 32 Issue: 3, 275 - , 01.09.2010

Abstract

 

Cumhuriyet Tıp Dergisi’nin bu sayısında da yine sizlerle birlikte olmaktan mutluyuz. Geçen süre içinde dergimizde ve dergimizin elektronik ortamında bir takım değişiklikler ve düzenlemeler yapmaya devam ettik. Bundan sonrası için de sizin önerilerinize açık olduğumuzu bildirmek isteriz.

Dergimizin bu son sayısı itibariyle, uluslar arası nitelik kazanabilmek ve daha geniş kitlelere ulaşılabilmek için İngilizce yazılmış makalelere daha fazla yer vermeye başladık. Bunu yapmamızdaki önemli etkenlerden birinin, dergimize gelen İngilizce makale sayısındaki artış olduğunu ifade etmeliyiz.

Editöryal grup olarak “sürdürülebilir” bir sistemi kurma gayreti içerisindeyiz. Amacımız, tümüyle amatör ruhla yaptığımız bu hizmeti, oluşturacağımız profesyonel bir teknik ekiple daha iyi bir hizmet verecek hale getirmektir.

Önümüzdeki dönemde daha güzel haberlerle birlikte olacağımıza inanıyoruz.

Saygılarımla

 

Prof. Dr. Mübeccel Arslan

Cumhuriyet Tıp Dergisi Editörü

 

Değerli akademisyenler

Year 2010, Volume: 32 Issue: 3, 275 - , 01.09.2010

Abstract

Editöryal grup olarak “sürdürülebilir” bir sistemi kurma gayreti içerisindeyiz. Amacımız, tümüyle amatör ruhla yaptığımız bu hizmeti, oluşturacağımız profesyonel bir teknik ekiple daha iyi bir hizmet verecek hale getirmektir

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language English
Journal Section Editorial
Authors

Mübeccel Arslan

Publication Date September 1, 2010
Published in Issue Year 2010Volume: 32 Issue: 3

Cite

AMA Arslan M. Değerli akademisyenler. CMJ. September 2010;32(3):275.