Ali Cingöz profil resmi
Ali Cingöz Dr. Öğr. Üyesi TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ
Yayın 7 Hakemlik 13 CrossRef Atıf 2
7 Yayın
13 Hakemlik
2 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Gıda Teknolojileri Hububat Teknolojisi fonksiyonel gıdalar Gıda Mühendisliğinde Yapay Zeka Uygulamaları Ekmek Teknolojisi Glütensiz Ürünler

Kurum

TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

Determination of Rheological and Chemical Properties of Hemp, Rosehip Seed and Safflower Flours
Yayın Bilgisi: 2023 , Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.1178258
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 639

0

639

Vişne Çekirdeği Protein Konsantresi Tozu İlavesinin Glutensiz Baton Keklerin Bazı Kalite Özelliklerine Etkisi
Yazarlar: Ali Cingöz
Yayın Bilgisi: 2023 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1382925
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 357

0

357

0

1440

0

430

Determination of Rheological Properties of Alternative Flour Substituted Doughs
Yayın Bilgisi: 2022 , Black Sea Journal of Agriculture
DOI: 10.47115/bsagriculture.1141895
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 290

0

290

Diyabetik Bal Kabağı (Cucurbita moschata Duch.) Marmelatı Üretimi
DOI: 10.46592/turkager.1077320
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 448

0

448

FARKLI KEPEK FRAKSİYONLARININ EKMEK KALİTESİNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2022 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22019
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 740

0

740

Yayınlar

FARKLI KEPEK FRAKSİYONLARININ EKMEK KALİTESİNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2022 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22019
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 740

2

0

740

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.