Abdulvahit Sayaslan profil resmi
Abdulvahit Sayaslan Prof. Dr. Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi
Yayın 10 Hakemlik 11 CrossRef Atıf 5
10 Yayın
11 Hakemlik
5 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Teknolojileri Hububat Teknolojisi

Kurum

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi

Yayınlar

0

713

0

1378

FARKLI KEPEK FRAKSİYONLARININ EKMEK KALİTESİNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2022 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22019
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 731

0

731

0

1626

Kavrulmuş Tüm Tane Çerez Gıdaların Antioksidan Özellikleri ve Kavurma İşleminin Etkileri
Yazarlar: Aysun Oğuz, Abdulvahit Sayaslan
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.612869
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1200

0

1200

0

3091

Yayınlar

FARKLI KEPEK FRAKSİYONLARININ EKMEK KALİTESİNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2022 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22019
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 731

2

0

731

Kavrulmuş Tüm Tane Çerez Gıdaların Antioksidan Özellikleri ve Kavurma İşleminin Etkileri
Yazarlar: Aysun Oğuz, Abdulvahit Sayaslan
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.612869
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1200

3

0

1200

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.