BibTex RIS Kaynak Göster

Değerli meslektaşlarımız

Yıl 2010, Cilt: 32 Sayı: 4, 275 - , 15.12.2010

Öz

Değerli meslektaşlarımız

Dergimizin 2010 yılına ait dördüncü sayısını yayımlıyoruz. Bu sayımızla birlikte Cumhuriyet Tıp Dergisi'nin halen Türk Tıp Dizini, Türkiye Atıf Dizini ve DOAJ (Direct Open Access Journal) veritabanları içinde yer aldığını sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.

Dergimizin PubMed ve Science Citation Index Expanded veritabanlarında da yer alması için mevcut düzeyini daha da ileri taşıması gerekmektedir. Bu konuda hepimizin daha duyarlı olması ve daha nitelikli araştırmalarını dergimize değerlendirmek üzere göndermesi gerekmektedir. Dergi Yönetimi olarak bu konuda çalışmalarımızı arttırarak sürdüreceğiz.

Bugüne kadar dergimize yazar ve danışman olarak desteğini esirgemeyen siz değerli dostlarımızla yeni yılda daha iyi düzeyde çalışmalar yapacağımıza olan inancımız ve gayretimiz devam etmektedir.

Barış ve bilimin aydınlık geleceğimiz olması dileğiyle.

 Saygılarımla

 Prof. Dr. Mübeccel Arslan

Cumhuriyet Tıp Dergisi Editörü

 

Dear Colleagues

This is the fourth issue of our journal in the year 2010 and we are glad to share the recent good news with you. Our journal is now in three different indexes, including Turkish Medical Index, Turkey Citation Index and DOAJ (Direct Open Access Journal).

We need to improve the current status of our journal in order that it can be cited in PubMed and Science Citation Index databases. For this purpose, every one of us should be sensible in this subject and send articles with higher scientific quality for evaluation.  As the editors in chief and associate editors, our efforts will continue in an increased fashion.

We thank all our precious reviewers and authors who had contributed the journal in the previous year. We keep our confidence and enthusiasm for performing studies of higher scientific impact together with you, our precious friends, in the forthcoming year.

 Looking forward to a bright future of peace and science.

 Prof. Dr. Mübeccel Arslan

Cumhuriyet Medical Journal Editor

Değerli meslektaşlarımız

Yıl 2010, Cilt: 32 Sayı: 4, 275 - , 15.12.2010

Öz

Bugüne kadar dergimize yazar ve danışman olarak desteğini esirgemeyen siz değerli dostlarımızla yeni yılda daha iyi düzeyde çalışmalar yapacağımıza olan inancımız ve gayretimiz devam etmektedir

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil İngilizce
Bölüm Editöryal
Yazarlar

Mübeccel Arslan

Yayımlanma Tarihi 15 Aralık 2010
Yayımlandığı Sayı Yıl 2010Cilt: 32 Sayı: 4

Kaynak Göster

AMA Arslan M. Değerli meslektaşlarımız. CMJ. Aralık 2010;32(4):275.